One by One Wimperextensions

Bij het plaatsen van een Classic One by One set bevestigen wij één wimperextension op één natuurlijk wimper haartje. Hierdoor creëren wij een natuurlijke oogopslag. Hierbij wordt gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers om eventuele beschadigingen te voorkomen. De wimperextensions worden met speciale wimperlijm bevestigd aan de eigen natuurlijke wimperhaartjes.

  • Opvullen binnen 2 weken €25,-
  • Opvullen binnen 3 weken €30,-
  • Opvullen binnen 4 weken €40,-
  • Verwijderen van de wimpers €15,-

*Bij meer dan 4 weken wordt er een nieuwe setprijs berekend.

Nieuwe set € 67.50 

null

Russian Volume/3D Wimperextensions

Bij het plaatsen van een Russian Volume set bevestigen wij meerdere wimperextensions op één natuurlijk wimper haartje. Deze wimperextensions zijn in vergelijking met de One by One extensions dunner en lichter. Hierdoor creëren wij meer volume wat zorgt voor een vollere oogopslag. Hierbij wordt gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers om eventuele beschadigingen te voorkomen. De wimperextensions worden met speciale wimperlijm bevestigd aan de eigen natuurlijke wimperhaartjes.

  • Opvullen binnen 2 weken €35,-
  • Opvullen binnen 3 weken €40,-
  • Opvullen binnen 4 weken €50,-
  • Verwijderen van de wimpers €15,-

*Bij meer dan 4 weken wordt er een nieuwe setprijs berekend.

Nieuwe set € 92.50

Lash Lift

Gooi je wimperkruller weg! Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul op je eigen wimpers te creëren.

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers.

In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.


Lash Lift excl. verven € 37.50

Lash Lift incl. verven € 42.50

Zooooooo fijn dat ik weer wimpers heb! Voel me gelijk een stuk mooier :)

BeyouT Skin Clinic
Romy

Vandaag wimperextensions laten zetten. Zeer kundig gedaan. Ik vroeg om een beetje een natuurlijke look, gewoon alsof ik een mooi laagje mascara draag. Ik ben erg blij met het resultaat. Ook gezellig een babbeltje gemaakt waardoor de tijd zo om is. Prettige ervaring, ik kom zeker terug.

BeyouT Skin Clinic
Anneth

Ben heel netjes geholpen, professionele salon, voelde me welkom alsof ik er al jaren kom! Ben tevreden met mn nieuwe set one by one wimpers! Kom zeker terug!

BeyouT Skin Clinic
Lieske