Behandeling van de maand

Heb je last van grove poriën, fijne lijntjes of misschien wel littekens van bijvoorbeeld acné. Dan is microneedling bij uitstek de beste treat voor het direct zichtbaar verbeteren van je huidstructuur!

Naarmate je huid verouderd produceert deze minder collageen. De dermapen maakt microscopische kanaaltjes in je huid door kleine, vibrerende naaldjes. Je cellen worden hierdoor gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en verzorgingsproducten worden beter opgenomen in je huid.

De behandeling begint met een lichte reiniging en na de dermapen krijg je een kalmerend masker en we sluiten af met een crème.
Wil je liever een oppervlakkige behandeling om van een doffe, grauwe teint af te komen? Ook dit is mogelijk!

Doordat de naaldjes vibreren en wij met de dermapen roteren over je huid is deze behandeling vrijwel pijnloos en geschikt voor alle huidtypen daar wij de intensiteit en naalddiepte kunnen instellen. Het resultaat is een stralende, strakke en gladdere huid!

MICRONEEDLING TREATMENT
NU €75.00

OF GA VOOR MAXIMAAL RESULTAAT en boek een kuur van
3x voor €200.00 of
6x voor €375.00

Microneedling is een intensieve behandeling. Microneedling is zeer geschikt tegen huidveroudering, littekens, striae en grove poriën


Dit doet het

De diepte van de naaldjes kan in millimeters worden afgesteld, zodat er veilig “kanaaltjes” in je huid worden gemaakt zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit deze microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstelproces van je huid op gang gebracht. Hierbij worden collageen- en elastinevezels aangemaakt. Deze eiwitten geven je huid stevigheid en elasticiteit. Ook is de opnamecapaciteit van je huid tijdens de behandeling groter, waardoor de werkstoffen van de producten die we gebruiken optimaal worden opgenomen. 

Tintelend gevoel

Tijdens de behandeling kan je een tintelend gevoel ervaren dat aan kan voelen als lichte prikjes in je gezicht. Zo nodig wordt de diepte van de naaldjes aangepast. Na de behandeling krijgt je huid een kalmerende huidverzorging met een zonnebeschermingsfactor.

Deze behandeling werkt op:

  • huidveroudering
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • striae
  • grove poriën
  • doffe huid

Microneedling kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals BioPeeling. De effectiviteit van de microneedling gaat hiermee met 50% omhoog. 

Het was een hele fijne behandeling en heel fijn dat het afgestemd wordt op de conditie van je huid.
BeyouT Skin Clinic
Leontien

Lekker ontspannen en jezelf in de watten laten leggen. Sanne weet wat ze doet en is ook nog eens leuk en gezellig. Fijne behandeling gehad

BeyouT Skin Clinic
Ellen
You’re the best! Je zorgt niet alleen goed voor mijn huid, maar ook dat ik echt even helemaal tot rust kom.
BeyouT Skin Clinic
Manon